![]() |
Привіт Гість ( Вхід | Реєстрація )
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
Пост
|
|
![]() немовля ![]() Група: Пользователи Повідомлень: 15 З нами з: 10.5.2008 Користувач №: 7 ![]() |
Чи задоволені ви нашою владою (місцевою, регіональною, державною)? Що можна було б змінити у її роботі на Вашу думку?
![]() |
|
|
![]()
Пост
|
|
![]() ... ![]() ![]() Група: Главные администраторы Повідомлень: 42 З нами з: 5.4.2008 З: Blagodatne (Novovolynsk) Користувач №: 1 ![]() |
Я нажаль не задоволений
![]() Чому не задоволений, є багато причин, одна із них - аморальність, із цієї причини випливають всі інші... |
|
|
![]()
Пост
|
|
![]() немовля ![]() Група: Пользователи Повідомлень: 15 З нами з: 10.5.2008 Користувач №: 7 ![]() |
Я розумію, що тут не зразу і не всі будуть писати що і хто не подобається конкретно, але якісь пропозиції, побажання можна висловити.
|
|
|
![]()
Пост
|
|
немовля ![]() Група: Пользователи Повідомлень: 1 З нами з: 6.2.2009 Користувач №: 37 ![]() |
Ми українці, то наша Україна, наша Волинь і наші Іваничі. Виходячи з такої точки зору, хотілось би почути
від нашого керівництва, що буде ними зроблено на протязі року. Я маю на увазі не тисячі і проценти, а реальні справи, на подобі газифікація... об"єкта, заасфальтуєм....проміжок, створимо.... робочих мість . В кінці року кожен керівник звітує про пророблену роботу, підводить підсумки. Ну а ми, прості громадяни, будемо оцінювати ту роботу, яку вони зробили чи не зробили? Було б добре проводити інтернет-конференції наших керівників, яких ми так тяжко відстоювали. |
|
|
![]()
Пост
|
|
![]() ... ![]() ![]() Група: Главные администраторы Повідомлень: 34 З нами з: 10.5.2008 З: Іваничівський р-н Користувач №: 8 ![]() |
Ми українці, то наша Україна, наша Волинь і наші Іваничі. Виходячи з такої точки зору, хотілось би почути від нашого керівництва, що буде ними зроблено на протязі року. Я маю на увазі не тисячі і проценти, а реальні справи, на подобі газифікація... об"єкта, заасфальтуєм....проміжок, створимо.... робочих мість . В кінці року кожен керівник звітує про пророблену роботу, підводить підсумки. Ну а ми, прості громадяни, будемо оцінювати ту роботу, яку вони зробили чи не зробили? Було б добре проводити інтернет-конференції наших керівників, яких ми так тяжко відстоювали. Я приєднуюсь. Мені також би хотілось це почути - але я не думаю що це буде скоро. ![]() -------------------- Посему никто, говорящий неправду, не утаится, и не минет его обличающий суд.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Версія | Поточний час: 10.12.2019, 11:30 |
|