![]() |
Привіт Гість ( Вхід | Реєстрація )
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
Пост
|
|
![]() немовля ![]() Група: Пользователи Повідомлень: 15 З нами з: 10.5.2008 Користувач №: 7 ![]() |
Шановні форумчани. Які пропозиції і побажання будуть щодо нашого (вашого) навчання? Не соромтеся, але будьте делікатними.
![]() |
|
|
![]()
Пост
|
|
![]() ... ![]() ![]() Група: Главные администраторы Повідомлень: 34 З нами з: 10.5.2008 З: Іваничівський р-н Користувач №: 8 ![]() |
Шановні форумчани. Які пропозиції і побажання будуть щодо нашого (вашого) навчання? Не соромтеся, але будьте делікатними. ![]() Хотілося б кращого, це все залежить від людини (яка навчає) в основному вчителі подяляються на дві категорії, які добросовісно ставляться до своєї професії і з відповідальністю, а ініші аби рахувалось - я б не хотів би самому навчатися і щоб мої діти навчались у вчителів які рахуються ними (нажаль але таких достатньо). -------------------- Посему никто, говорящий неправду, не утаится, и не минет его обличающий суд.
|
|
|
![]()
Пост
|
|
![]() немовля ![]() Група: Пользователи Повідомлень: 14 З нами з: 9.6.2008 З: Павлівка Користувач №: 15 ![]() |
Про освіту тут все зрозуміло
![]() ![]() |
|
|
![]()
Пост
|
|
немовля ![]() Група: Пользователи Повідомлень: 10 З нами з: 9.7.2015 Користувач №: 96 ![]() |
Мені особливо "подобається" наша система освіти. особливо те, що МОН щосенди змінює рішення. Ось пів року морочили голову про платні підручники. Тепер передумали, поки, що. Але все рівно підручники зявляться не раніше грудня. а дітям що робити весь цей час - невідомо
![]() |
|
|
![]()
Пост
|
|
немовля ![]() Група: Пользователи Повідомлень: 3 З нами з: 28.9.2016 Користувач №: 105 ![]() |
Вообще не довольна системой образования - ни школьной, ни тем более высшей. Везде необходимы дополнительные занятий, репетиторы. В универе - если сам не учишься, знаний никаких нормальных не получишь. Все ради аккредитации - политология, культурология, религиеведение ... зачем все эти предметы, например в техническом ВУЗе?!
|
|
|
![]()
Пост
|
|
молодість ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Пользователи Повідомлень: 183 З нами з: 27.6.2017 Користувач №: 115 ![]() |
Лично мне совсем не нравится, очень много не нужной информации, а какие-то знания которые нужны для жизни вообще не рассматриваются. Учителя вообще не уважают детей, могут бить, кричать. И если выбирать я бы своего ребенка отправил в какой-то заграничный пансион. Вот например есть хорошие в Англии http://www.edukation.com.ua/CHastnie_shkoli.html так мало того что ребенок будет знать язык, так еще и сможет поступить в высшее учебное заведение без проблем.
|
|
|
![]()
Пост
|
|
немовля ![]() Група: Пользователи Повідомлень: 14 З нами з: 21.4.2017 Користувач №: 112 ![]() |
Погоджуюсь - забагато інформації, краще знати три предмети але досконально і бути гарним спеціалістом вузької галузі.
|
|
|
![]()
Пост
|
|
немовля ![]() Група: Пользователи Повідомлень: 30 З нами з: 25.8.2019 Користувач №: 285 ![]() |
це жах!
|
|
|
![]()
Пост
|
|
немовля ![]() Група: Пользователи Повідомлень: 10 З нами з: 24.9.2019 Користувач №: 296 ![]() |
Я слышал такое, что они затягивают с изложением информации, а потом под конец года начинают давать много информации. Естественно детям тяжело усвоить всё новое.
|
|
|
![]()
Пост
|
|
немовля ![]() Група: Пользователи Повідомлень: 30 З нами з: 25.8.2019 Користувач №: 285 ![]() |
не пойму, почему так мало внимания уделяется предмету истории - столько же, сколько непонятному для меня предмету основы здоровья ???
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Версія | Поточний час: 14.12.2019, 2:20 |
|